Državljani BiH poginuli kod Nikšića

G.S.
Državljani BiH poginuli kod Nikšića

Nikšić - Državljani BiH Dragan Kraljević (47) i Milovan Stanišić (51) poginuli su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Crnoj Gori u mjestu Dragalj na putu Nikšić - Risan.

Nesreća se dogodila u srijedu poslije 17.30 časova, a u ovoj nesreći lakše su povrijeđeni Nebojša Spremo (39), Siniša Rosuljaš (43) i Jovan Stjepanović (39), takođe državljani BiH.

U Opštoj bolnici u Nikšiću su rekli da su trojica lakše povrijeđenih nakon ukazane pomoći pušteni na kućno liječenje.

Crnogorski mediji su objavili da se nesreća dogodila kada su se direktno sudarili "mercedes" i "golf 2". Prema nezvaničnim informacijama, navodno je Stjepanović, koji je vozio "golf", prešao u suprotnu kolovoznu traku i udario u "mercedes", kojim je upravljao Spremo. Nije poznato u kojem automobilu su bili poginuli muškarci, niti šta je uzrok ove nesreće.

U Upravi policije Crne Gore su rekli da će uzrok ove nesreće i više detalja moći da kažu tek nakon što se završi istraga.

Osim te saobraćajke i na putevima u BiH su se gubili životi. Na području Brčkog u srijedu je poginuo pješak Miroslav N. (50) iz Potočara kod Brčkog. Njega je udario "golf 4", kojim je upravljao S. K. (22) iz Čelića.

Istog dana na području Bijeljine i Rogatice u dvije saobraćajne nesreće povrijeđene su još tri osobe. Državljanin Srbije D. Đ. zadobio je teške povrede kada je vozeći "audi A4" sletio s puta Rogatica - Podromanija u mjestu Kramer Selo kod Rogatice. On je nakon nesreće prevezen u bolnicu u Rogatici i utvrđeno je da mu je polomljena lobanja i povrijeđeno oko. U drugoj nesreći koja se dogodila u srijedu oko 22.30 časova na putu Bijeljina - Tuzla u mjestu Ravno Polje povrijeđeni su vozač "mercedesa" R. T. i "fijat punta" S. K. iz Lopara. Oni, srećom, nisu zadobili povrede opasne po život. Iz policije nije saopšteno kako je došlo do ove nesreće. Naveli su jedino da je alkotestiranjem kod vozača R. T. utvrđeno da u krvi ima 1,36 promila alkohola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana