Држављани БиХ погинули код Никшића

Г.С.
Држављани БиХ погинули код Никшића

Никшић - Држављани БиХ Драган Краљевић (47) и Милован Станишић (51) погинули су у саобраћајној несрећи која се догодила у Црној Гори у мјесту Драгаљ на путу Никшић - Рисан.

Несрећа се догодила у сриједу послије 17.30 часова, а у овој несрећи лакше су повријеђени Небојша Спремо (39), Синиша Росуљаш (43) и Јован Стјепановић (39), такође држављани БиХ.

У Општој болници у Никшићу су рекли да су тројица лакше повријеђених након указане помоћи пуштени на кућно лијечење.

Црногорски медији су објавили да се несрећа догодила када су се директно сударили "мерцедес" и "голф 2". Према незваничним информацијама, наводно је Стјепановић, који је возио "голф", прешао у супротну коловозну траку и ударио у "мерцедес", којим је управљао Спремо. Није познато у којем аутомобилу су били погинули мушкарци, нити шта је узрок ове несреће.

У Управи полиције Црне Горе су рекли да ће узрок ове несреће и више детаља моћи да кажу тек након што се заврши истрага.

Осим те саобраћајке и на путевима у БиХ су се губили животи. На подручју Брчког у сриједу је погинуо пјешак Мирослав Н. (50) из Поточара код Брчког. Њега је ударио "голф 4", којим је управљао С. К. (22) из Челића.

Истог дана на подручју Бијељине и Рогатице у двије саобраћајне несреће повријеђене су још три особе. Држављанин Србије Д. Ђ. задобио је тешке повреде када је возећи "ауди А4" слетио с пута Рогатица - Подроманија у мјесту Крамер Село код Рогатице. Он је након несреће превезен у болницу у Рогатици и утврђено је да му је поломљена лобања и повријеђено око. У другој несрећи која се догодила у сриједу око 22.30 часова на путу Бијељина - Тузла у мјесту Равно Поље повријеђени су возач "мерцедеса" Р. Т. и "фијат пунта" С. К. из Лопара. Они, срећом, нису задобили повреде опасне по живот. Из полиције није саопштено како је дошло до ове несреће. Навели су једино да је алкотестирањем код возача Р. Т. утврђено да у крви има 1,36 промила алкохола.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана