Drama u Tesliću: Ni nakon 21 sat nagovora mladić neće da siđe sa drveta

Drama u Tesliću: Ni nakon 21 sat nagovora mladić neće da siđe sa drveta 05.10.2017 12:06 | nezavisne.com

Teslić - Eldina H. (32) iz Donjeg Ruževića, kod Teslića ni njegova majka nije uspjela da nagovori da skine omču sa vrata i siđe sa drveta na koje se popeo prije 21 sat.

Novinarka "Nezavisnih" javlja da je tražio vodio koju su mu policajci dodali bacivši kesu na drvo.

U Gradskom parku u Tesliću i dalje su u toku pregovori sa tridesetdvogodišnjim muškarcem iz ove opštine koji od juče prijeti da će izvršiti samoubistvo.

Kako javlja novinar "Nezavisnih novina" sa lica mjesta, policija je blokirala cijelu ulicu, ne dozvoljava prilazak ni građanima ni medijima, uz obrazloženje da nema potreba da mu se pridaje medijska pažnja.

 Novinar javlja da se čuje se da muškarac nešto psuje i dobacuje policajcima, dok građanin negoduju i kažu da je policija do sada trebalo da ga skine sa drveta.

Zbog te akcije je saobraćajni kolaps u gradu jer se vozila preusmjeravaju na alternativne ulice.

Za sada nema nikakvih zvaničnih informacija iz Policijske stanice Teslić.

U policiji su juče u 14.30 sati primili dojavu građana da se nepoznati muškarac popeo na drvo u parku, prijeteći da će se objesiti.

Na mjestu događaja su pripadnici pregovaračkog tima Policijske uprave Doboj, Policijske stanice Teslić, Centra za socijalni rad i Centra za mentalno zdravlje.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica