Драган Паравиња прогутао три жилета, хитно пребачен у болницу

klix.ba
Драган Паравиња прогутао три жилета, хитно пребачен у болницу

Драган Паравиња прогутао је три жилета из затворске трговине те је хитно пребачен у шибенску Општу болницу.

Након третмана у хитној помоћи вратили су га у затвор, но како се опет жалио на бол, навече су га вратили у болницу, гдје је рендген показао да у себи има три жилета, преноси Кlix.

У шибенској Општој болници тог су дана примили пацијента из шибенског затвора, али нису хтјели открити више информација.

Је ли их он сам прогутао или га је неко натјерао, није познато. У шибенској Општој болници поручили су само како су особу из затвора збринули и отпремили у другу здравствену установу, вјероватно у Загреб у затворску болницу у Светошимунској.

Он је, подсјећамо, оптужен за покушај силовања и тешко убиство малољетне Антоније Билић. Она је виђена посљедњи пут кад је 7. јуна 2011. године на Чиколском мосту ушла у камион Драгана Паравиње.

Он је ухапшен у БиХ 25. јуна 2011. године, а мјесец дана касније је изручен Хрватској и од тада је у шибенском затвору. Вијеће жупанијског суда у Шибенику под предсједавањем судије Нивес Николац 19. октобра 2012. године прогласило га је кривим за покушај силовања и тешко убиство Антоније Билић, те покушај силовања Омишанке М. Д.

Осуђен је на максималну затворску казну од 40 година. Тек након суђења крај одмаралишта Модруш у Лици пронађено је тијело Антоније Билић. У априлу је Врховни суд укинуо пресуду и 3. јула је започело поновљено суђење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана