Допуна извјештаја у вези са убиством Дамира Остојића

Срна
Допуна извјештаја у вези са убиством Дамира Остојића

БАЊАЛУКА - Против Милоша Обрадова са Пала поднесена је допуна извјештаја Републичком јавном тужилаштву због постојања основа сумње да је извршио кривично дјело тешко убиство на штету Дамира Остојића и тешко убиство у покушају на штету Сандре Јошић из Бањалуке.

“Полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова (МУП) Републике Српске поднијели су Републичком јавном тужилаштву, Посебно одјељење за сузбијање корупције, организованог и најтежих облика привредног криминала допуну извјештаја против М.О. са Пала због постојања основа сумње да је извршио кривично дјело тешко убиство на штету Дамира Остојића и тешко убиство у покушају на штету Сандре Јошић из Бањалуке”, саопштено је из МУП-а Српске.

Наводећи само иницијале, у саопштењу из МУП-а се наводи да се Обрадов сумњичи да је са Стефаном Самарџијом и још једним непознатим лицем 5. септембра прошле године извршио поменута кривична дјела у Бањалуци.

Из МУП-а Српске наглашавају да се истрага на овом предмету наставља.

Срна незванично сазнаје да се Милош Обрадов налази у притвору у КПЗ Зеница, због сумње да је са Срећком Трифковићем учествовао у убиству сарајевских полицајаца, док се Стефан Самарџија налази у притвору у КПЗ Бањалука због убиства Дамира Остојића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана