Добој: Претучени мајка и син

Г. О. - Д. Д.
Добој: Претучени мајка и син

Добој - Припадници Центра јавне безбједности Добој трагају за двојицом маскираних нападача који су претукли Драгана и његову мајку Веру Хиршман у њиховој кући у улици Милоша Обилића у Добоју.

У ЦЈБ Добој рекли су, наводећи иницијале, да се напад догодио у сриједу у вечерњим часовима.

- Кућа је била откључана и нападачи су ушли и насрнули најприје на Драгана, па његову мајку Веру - истакли су у полицији.

Према незваничним информацијама, мотив напада су највјероватније нерашчишћени рачуни и дугови које је имао Драган Хиршман, јер нападачи су прво њега напали, а након што су их претукли, побјегли су, а да нису ни покушали ништа да украду.

- У тренутку када су нападачи ушли у стан, Драган се налазио за радним столом, гдје је нешто радио на рачунару. Притрчали су и почели да га ударају - испричао је извор близак истрази.

Он је додао да када је Вера видјела шта се дешава, одмах је притрчала и покушала да заштити сина, али ју је један од нападача ударио у главу. Послије неколико тренутка они су побјегли, а позвана је полиција и Хитна помоћ.

Повријеђени су превезени у добојску Општу болницу, гдје су Вери констатоване тешке повреде, а њеном сину лакше.

- Ријеч је о повредама главе и лијеве руке, а након указивања прве помоћи предложена је хоспитализација, што је Хиршманова одбила и самовољно је напустила болницу - наводе у Општој болници "Свети апостол Лука" у Добоју.

У болници додају да су код мушкарца констатовани убоји и подливи, а предложено је кућно лијечење.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана