Doboj: Povrijeđeni pješak, vozač i suvozač

N. T.
Doboj: Povrijeđeni pješak, vozač i suvozač

Doboj - Tri osobe, od kojih jedna teško, povrijeđene su u dvije odvojene saobraćajne nesreće koje su se dogodile na području Doboja, saopšteno je iz dobojskog CJB.

Pješak Petra Cvijanović iz Doboja teško je povrijeđena kada je na nju u utorak naletio “zastava jugo” koju je vozio njen sugrađanin Duško M. u Donjim Osječanima kod Doboja.

Iz CJB Doboj je navodeći inicijale saopšteno da je od siline udara pješak odbačen u kanal pored puta. Ona je odmah poslije nesreće prevezena u bolnicu u Doboju, gdje je zadržan na liječenju.

U drugoj nesreća, koja se dogodila juče u Bukovačkim Čivčijama kod Doboja, lakše su povrijeđene dvije osobe. Do nesreće je došlo kada su se sudarili “škoda oktavija”, koju je vozio Milan V., “mazda”, za čijim volanom je bila Ružica Đ. iz Doboja, te “seat”, koji je vozio Rešid M. iz Tešnja. Lakše povrede su zadobili Milan V. i suvozač u “mazdi”  Ilinka N. Njima je ljekarska pomoć ukazana u opštoj bolnici “Sveti apostol Luka” u Doboju, nakon čega su pušteni na kućno liječenje.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana