Doboj: Osuđenik ranjen pa odvezen u nepoznatom pravcu

D. Dujić, N. Tomašević
Doboj: Osuđenik ranjen pa odvezen u nepoznatom pravcu

Doboj - Osuđivani kriminalac Vanja Panić (28) iz Boljanića kod Doboja najvjerovatnije je ranjen i otet, jer je odvezen u nepoznatom pravcu, juče ujutro u dobojskoj ulici Jug Bogdana.

Panić se u vrijeme ovog događaja nalazio na dopustu iz dobojskog zatvora, gdje izdržava dugogodišnju kaznu zbog razbojništva.

U CJB Doboj su rekli da su građani juče u 5.55 časova policiji dojavili da se u ulici Jug Bogdana dogodila pucnjava i da nepoznato lice leži na asfaltu.

- Izlaskom na mjesto događaja policija nije nikoga zatekla, ali je na kolovozu i trotoaru uočena veća količina krvi - izjavio je načelnik CJB Doboj Goran Đurković i dodao da su pored tragova krvi pronađeni i drugi dokazi koji upućuju na to da je neko ranjen.

On je istakao da je, prema saznanjima policije, osoba čiji identitet još nije utvrđen vatrenim oružjem ranila V. P. Zatim je uz dva nepoznata pomagača ranjenog V. P. odvezao vozilom u nepoznatom pravcu. Dodao je da je policija u svim medicinskim ustanovama u Doboju i okolini provjerila da li je neko tražio pomoć, ali ništa nije otkriveno.

Izvor blizak istrazi je rekao da je Panić ranije dogovorio tuču sa zasad nepoznatom osobom sa kojom je odranije imao neraščišćene račune. ...

Opširnije pročitajte u štampanom ili elektronskom izdanju "Glasa Srpske"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana