Djevojčicu na biciklu usmrtio mercedes

N. T.
Djevojčicu na biciklu usmrtio mercedes

Gračanica - Osmogodišnja djevojčica iz Gračanice poginula je kada ju je dok se vozila biciklom udario "mercedes" .

Iz MUP-a Tuzlanskog kantona je saopšteno da se nesreća dogodila u srijedu oko 20 časova i da je "mercedesom" upravljao M. H. (55). Djevojčica je od siline udara odbačena nekoliko metara. Ona je preminula na licu mjesta. Hitna pomoć je brzo stigla, ali je ljekar mogao samo da konstatuje smrt.

Uzrok i okolnosti ove nesreće nisu saopšteni, a u MUP-u Tuzlanskog kantona su kazali da će više detalja moći reći tek kada se završi istraga i vještačenje tragova.

Samo petnaest minuta nakon ove tragedije u Gračanici i u Obudovcu kod Šamca je poginuo biciklista. Đorđa Pavlovića (79) iz Obudovca je na putu Šamac - Brčko udario automobilom "golf" koji je vozio njegov sugrađanin Vojo Miškić.

- Obojica su išli iz pravcu Lončara prema Šamcu. Vozač "golfa" je sustigao biciklistu i oborio ga na put. Starac je tom prilikom zadobio teške povrede od kojih je  ubrzo preminuo, prije dolaska policije i kola Hitne pomoći - kazao je izvor blizak istrazi.

U dobojskom Centru javne bezbjednosti su kazali da o uzroku i okolnostima nesreće ne mogu da govore dok se ne završi istraga i vještačenje tragova.

- Tijelo preminulog prevezeno je dobojsku bolnicu, gdje će na osnovu naredbe dežurnog tužioca biti izvršena obdukcija radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti. Izuzeti su tragovi koji će biti analizirani kako bi se utvrdio uzrok nesreće - rekli su u CJB Doboj navodeći inicijale učesnika nesreće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana