Djevojčica sonom kiselinom isprskala policajca i socijalnu radnicu u Aleksincu?!

blic.rs
Djevojčica sonom kiselinom isprskala policajca i socijalnu radnicu u Aleksincu?!

Aleksinac - Četrnaestogodišnja djevojčica isprskala je jednog policajca i radnicu Centra za socijalni rad u Aleksincu tečnošću za koju se sumnja da je sona kiselina.

Incident se desio oko 9.30 u prostorijama aleksinačkog Centra za socijalni rad, a kako saznajemo ni policajac ni radnica nisu dobili ozbiljnije povrede.

Prema prvim informacijama riječ je o djevojčici sa psihičkim smetnjama koja je došla u prostorije Centra za socijalni rad, gdje je započela raspravu sa jednom od radnica.

"Pozvan je policajac, jer nije željela da se smiri, ali je djevojčica po dolaksu policije, izvadila bočicu iz džepa sa nepoznatom tečnošću za koju se sumnja da je sona kiselina i poprskala i radnicu i policajca. Policajac je zadobio samo crvenilo na licu, ali radnica je lakše povrijeđena, jer ju je samo nekoliko kapi dokačilo po lijevoj strani lica", kaže naš izvor, prenosi "Blic".

Djevojčica je kolima Hitne pomoći, u pratnji policije i predstavnika Centra za socijalni rad, transportovana u psihijatrijsku bolnicu "Laza Lazarević" u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana