Detalji ubistva u Srpcu

Glas Srpske
Detalji ubistva u Srpcu

Srbac - U porodičnoj kući u mjestu Sitneši, opština Srbac juče oko 19.55 sati Neđeljko Popadić rođen 1952. godine iz mjesta Sitneši pištoljem je počinio krivično djelo ubistvo. Nezvanično, žrtva je njegova snaha Ilijana Popadić, rođena 1978.godine.

Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni okružni javni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Aleksandar Simonović, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Gradiška, saopšteno je iz Okružnog tužilaštva.

“Tužilac je naložio da se poduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na rasvjetljavanju svih okolnosti počinjenog krivičnog djela, sa lica mjesta su izuzeti tragovi koji će se koristiti za potrebe vještačenja, a naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradale koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske. Osumnjičeni je lišen slobode, a nakon obavljene kriminalističke obrade uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, biće sproveden radi ispitivanja u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka. Nakon ispitivanja osumnjičenog, tužilac će donijeti odluku o stavljanju prijedloga za određivanje mjere pritvora”, saopštili su.

Istraga u vezi sa počinjenim krivičnim djelom ubistvo je u toku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana