Дервенћанин аутом “покосио” комшију

Н. Т.
Дервенћанин аутом “покосио” комшију

Добој - Двије особе су погинуле, а више их је повријеђено у неколико саобраћајних несрећа које су се десиле на путевима БиХ током викенда.

Пјешак Ранко Брадоњић (64) преминуо је након што га је  “пасатом” ударио комшија Јово Т. (28) у Трстенцима код Дервенте. Из Полицијске управе Добој, наводећи иницијале, казали су да се несрећа догодила у суботу око 20.40 часова.

- Пјешак Р. Б. је тешко повријеђен када је на њега налетио “пасат” који је возио Ј. Т. Повријеђени је превезен у добојску болницу, гдје је преминуо у недјељу ујутро. Узрок несреће још није утврђен - казали су у полицији.

Друга трагедија забиљежена је истог дана у Клокотници код Добој Истока, гдје је погинуо М. А (34) из Добоја, а три особе су повријеђене. До несреће је дошло када је “пасат”, у којем је био страдали, слетио с пута и ударио у стуб. За воланом “пасата” је била Ф. Р, која је лакше повријеђена, док је путник у возилу А. Д. (23) из Добоја задобио теже повреде. Низ саобраћајки настављен је и у недјељу ујутро у Градишци, гдје је повријеђена Т. М. (56) када се возећи “пежо” сударила с “пасатом” за чијим воланом је био Љ. Д. (50) из Аустрије. На путу Јајце - Бањалука јуче је избјегнута трагедија када је камион који је возио М. Б. (58) из Витеза слетио с пута у кањону Тијесно у Сурјану на подручју Мркоњић Града. Овом приликом нико није повријеђен, а камион се зауставио на банкини поред пута и права је срећа да није слетио у Врбас.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана