Dario Slavnić iz Kotor Varoša Audijem pokosio pješaka i teško ga povrijedio

N. B.
Dario Slavnić iz Kotor Varoša Audijem pokosio pješaka i teško ga povrijedio

Kotor Varoš - Dalibor Madžarić (42) iz Kotor Varoša teško je povrijeđen kada ga je udario "audi" kojim je upravljao njegov sugrađanin Dario Slavnić (21) u Slatini kod ove opštine, saznaje "Glas Srpske".

Saobraćajna nesreća dogodila se u srijedu u večernjim časovima, poslije čega je obavljen uviđaj. Razlozi zbog kojih je došlo do saobraćajke još nisu poznati, a nezvanično saznajemo da je od Slavnića uzet uzorak krvi kako bi se utvrdilo da li je vozio u alkoholisanom stanju ili pod dejstvom opijata.

Povrijeđeni pješak je prevezen u Univerzitetski klinički centar u Banjaluci.

- Pacijent D. M. je hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje. Primljen je sa teškim tjelesnim povredama u polutraumatizovanom stanju. On je hirurški zbrinut i trenutno je stabilno. Sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su neizvjesne - rekli su u UKC-u.

Slavnić je poznat po tome što je u novembru prošle godine u Kotor Varošu izazvao nesvakidašnju saobraćajnu nesreću kada je "opel astrom" uletio u stan preko puta "Pošte".

Automobil se kretao velikom brzinom, te se popeo na trotoar i udarivši u stepenice zgrade provalio kroz zid stana u prizemlju, odnosno u spavaću sobu.

"Astra" se potom zaustavila na slomljenoj banderi ulične rasvjete u blizini zgrade. Srećom, niko od članova porodice nije bio u tom dijelu stana, pa nije bilo povrijeđenih.

Saobraćajna nesreća dogodila se i na području Kozarske Dubice. Biciklista Vukašin B. (49) iz Donjeg Jelavca kod Kozarske Dubice teško je povrijeđen kada ga je udarila "kija" kojom je upravljao Mladen T. (43) iz ovog mjesta. Do saobraćajke je došlo u utorak naveče, a policija je tokom uviđaja utvrdila da biciklista nije imao fluorescentni prsluk, ni bilo kakvu opremu koja bi omogućila bolju uočljivost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana