Чисти кокаин покушали продати инспекторима

nezavisne.com
Чисти кокаин покушали продати инспекторима

Бањалука - Баш у моментима док је један од осумњичених у недјељу у Бањалуци требало да оконча планирану примопредају чистог кокаина, ухапсили су га инспектори прерушени у купце, и тако ударили печат на акцију "Експерт", која траје већ неколико мјесеци.

Сазнају то "Независне" незванично, а како нам је потврђено, у тој акцији ухапшени су Бањалучани Мирче Керкез (33) и Срђан Велимировић (22), те Лакташани Никола Гајић (22) и Жарко Белензада (40).

Према незваничним информацијама, пали су у сачекуши коју су им припремили инспектори.

Извори су јуче испричали да је примопредаја договорена на периферији Бањалуке, гдје је кокаин на договорено мјесто возилом довезао Керкез, а када је узео паре за дрогу, инспектори у цивилу су га ухапсили, а затим су ухватили и преостале.

У склопу ове акције претресено је прекјуче осам локација на ширем подручју Бањалуке, те је заплијењено 1.217 грама кокаина, те 102 грама марихуане.

"Пронађене су и  прецизне ваге за вагање дроге и остали докази", рекао је саговорник "Независних". Дакле, како незванично сазнајемо, код Керкеза је пронађен кокаин, а код Гајића марихуана.

Против четворице ухапшених извјештај је јуче поднесен Окружном јавном тужилаштву Бањалука, које до закључења овог броја "Независних" није одлучило да ли ће затражити да они буду смјештени иза браве.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана