Четворка ухапшена због ликвидације Рамба

С. А.
Четворка ухапшена због ликвидације Рамба

Сарајево - Муамер Каравдић (28), Армин Халиловић (21), Мунир Синановић (33) и Дамир Хасановић (26) из Илијаша ухапшени су и предати сарајевском Кантоналном тужилаштву због сумње да су учествовали у крвавом обрачуну испред ноћног клуба "Цоол" у Илијашу гдје су протеклог викенда на смрт ножем избодени Мехо Исановић и Нијаз Хасановић Рамбо.

Они су након испитивања у полицији предати Кантоналном тужилаштву у Сарајеву а четворки се на терет ставља убиство Рамба.

Трагедија се догодила у недјељу два часа иза поноћи. Према причама очевидаца Исановић и Рамбо били су у одвојеним друштвима у ноћном клубу. У једном тренутку Рамбо је кренуо кући и стао је код свог аутомобила да сачека Исановића који је убрзо изашао из клуба. Када му је пришао Рамбо га је ножем убо у стомак након чега је бацио нож.

Када су видјели шта се десило Исановићеви пријатељи истрчали су из угоститељског објекта и насрнули су на Рамба. Они су га претукли а наводно један од њих га је убо ножем. Послије тога нападачи су побјегли а Исановић и Хасановић превезени су у сарајевску болницу гдје су подлегли повредама.

Шта је мотив овог обрачуна нико са сигурношћу не може да каже сем да су размирице између њих двојице вјероватно одстојале одраније.

Како се још могло чути Рамбо и Инсановић били су земљаци из околине Сребренице. Кобне ноћи кажу да су чак и частили један другог пићем због чега се није ни слутило да би могло доћи до трагедије. Више детаља о овом случају биће познато након полицијске истраге.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана