Četvorica pretukla i udarala flašama mladića na podu

N. B.
Četvorica pretukla i udarala flašama mladića na podu

Bratunac - Srebreničani Denis Maksimović (21) i Željko Avramović (28), te Vladimir Stamatović (33) iz Bratunca uhapšeni su zbog sumnje da su pretukli B. R. (31) u bratunačkoj diskoteci “Cakan”, saznaje “Glas Srpske”.

Četvrti nasilnik Mitar Milovanović (21) iz Bratunca, za kojim je juče policija tragala, nije bio uhapšen do zatvaranja ovog broja “Glasa”. Tuča se desila u noći između subote i nedjelje kada se četvorka posvađala sa mladićem, a potom i nasrnula na njega.

- Tukli su čim su stigli. Oborili su ga na pod i udarali pepeljarama i flašama. To im nije bilo dovoljno, pa su mladića izvukli ispred lokala i tu nastavili da ga tuku, a pri tom su oštetili i parkirani BMNj - rekao je izvor blizak istrazi.

U međuvremenu, neko je alarmirao policiju, koja je brzo stigla i zatekla trojicu nasilnika, dok je Milovanović uspio da pobjegne. Trojki su stavili lisice na ruke, a povrijeđeni mladić je zbrinut u Opštoj bolnici u Zvorniku. Nakon ukazivanja pomoći pušten je na kućno liječenje.

- Protiv osumnjičenih podnijećemo izvještaje Okružnom tužilaštvu u Bijeljini zbog nanošenja povreda i narušavanja javnog reda i mira - rekli su u Policijskoj upravi Zvornik.

Uhapšeni Avramović i Maksimović, kao i Milanović su odranije poznati policiji. Avramović je prije samo desetak dana ispitan u policiji nakon što su na njegovom imanju u Srebrenici otkriveni zasadi indijske konoplje. Policija je ispitala i Milana Crnjenića (27) iz Bratunca zbog sumnje da je sa Avramovićem uzgajao marihuanu. Prema nezvaničnim informacijama, zasadi indijske konoplje su pronađeni u bašti među krastavcima i paradajzom. Avramović je u septembru prošle godine uhapšen zbog sumnje da je izbo Cvjetina Stojanovića (40) nakon tuče u kafiću u Bratuncu. Maksimović i Milovanović su lani u maju uhapšeni zbog sumnje da su vrijeđali i napali policajce ispred policijske stanice u Bratuncu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana