Четворица претукла и ударала флашама младића на поду

Н. Б.
Четворица претукла и ударала флашама младића на поду

Братунац - Сребреничани Денис Максимовић (21) и Жељко Аврамовић (28), те Владимир Стаматовић (33) из Братунца ухапшени су због сумње да су претукли Б. Р. (31) у братуначкој дискотеци “Цакан”, сазнаје “Глас Српске”.

Четврти насилник Митар Миловановић (21) из Братунца, за којим је јуче полиција трагала, није био ухапшен до затварања овог броја “Гласа”. Туча се десила у ноћи између суботе и недјеље када се четворка посвађала са младићем, а потом и насрнула на њега.

- Тукли су чим су стигли. Оборили су га на под и ударали пепељарама и флашама. То им није било довољно, па су младића извукли испред локала и ту наставили да га туку, а при том су оштетили и паркирани БМЊ - рекао је извор близак истрази.

У међувремену, неко је алармирао полицију, која је брзо стигла и затекла тројицу насилника, док је Миловановић успио да побјегне. Тројки су ставили лисице на руке, а повријеђени младић је збринут у Општој болници у Зворнику. Након указивања помоћи пуштен је на кућно лијечење.

- Против осумњичених поднијећемо извјештаје Окружном тужилаштву у Бијељини због наношења повреда и нарушавања јавног реда и мира - рекли су у Полицијској управи Зворник.

Ухапшени Аврамовић и Максимовић, као и Милановић су одраније познати полицији. Аврамовић је прије само десетак дана испитан у полицији након што су на његовом имању у Сребреници откривени засади индијске конопље. Полиција је испитала и Милана Црњенића (27) из Братунца због сумње да је са Аврамовићем узгајао марихуану. Према незваничним информацијама, засади индијске конопље су пронађени у башти међу краставцима и парадајзом. Аврамовић је у септембру прошле године ухапшен због сумње да је избо Цвјетина Стојановића (40) након туче у кафићу у Братунцу. Максимовић и Миловановић су лани у мају ухапшени због сумње да су вријеђали и напали полицајце испред полицијске станице у Братунцу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана