Četiri života ugašena na drumu

Sanja Amidžić
Četiri života ugašena na drumu

Banjaluka - Četiri osobe su poginule, a tri povrijeđene u odvojenim saobraćajnim nesrećama koje su se proteklog vikenda dogodile na području Lopara, Kostajnice, Donjeg Žabara i Mostara.

Milorad Cvjetković (43) iz Lopara poginuo je u direktnom sudaru njegovog "opel kadeta" i "ford eskorta" za čijim volanom je bio Milan Trifković (50) iz Ugljevika.

Tragedija se dogodila u subotu oko 20 časova u mjestu Priboj kod Lopara. Nesrećni vozač "opela" od zadobijenih povreda ubrzo je preminuo, dok je povrijeđenom Trifkoviću ljekarska pomoć ukazana je bijeljinskoj bolnici.

- Uzrok saobraćajne nesreće biće utvrđen nakon istrage - kazali su u Policijskoj upravi Bijeljina.

U slijetanju "seat kordobe" u mjestu Petrinja kod Kostajnice život je izgubio vozač Bojan Bilić (19) iz Kostajnice. Nesreća se dogodila u subotu oko 16 časova kada je mladić iz još nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad automobilom i sletio sa saobraćajnice.

Motociklista D. I. (20) poginuo je u Kovačinama kod Mostara kada se sudario sa "ford fokusom" za čijim volanom je bio I. K. (24). U ovoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u subotu u 23.20 časova, teže povrede zadobio je saputnik na motociklu E. I. (18), dok je vozač "forda" lakše povrijeđen. Njima je ljekarska pomoć ukazana u mostarskoj bolnici, a kako je došlo do ove tragedije, biće utvrđeno policijskom istragom.

Slične sudbine bio je i biciklista Dušan Vidaković (55) iz Donjeg Žabara. On je poginuo oko ponoći između subote i nedjelje kada ga je dok je upravljao biciklom udario "golf" za čijim volanom je bio V. P. (30) iz Brčkog.

Dvoje povrijeđeno u Rekavicama

U sudaru autobusa "Kole tursa" iz Banjaluke i "kedija" u mjestu Rekavice kod Banjaluke povrijeđeni su vozač "kedija" Saudin Heljić i njegova saputnica Mirseta Heljić iz Bugojna. Saobraćajka se dogodila juče oko sedam časova, a povrijeđenima je ljekarska pomoć ukazana u banjalučkoj bolnici. Prema riječima očevidaca, "kedi" je navodno podletio pod autobus koji je išao iz pravca Banjaluke. Uzrok nesreće biće poznat nakon istrage.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana