Четири живота угашена на друму

Сања Амиџић
Четири живота угашена на друму

Бањалука - Четири особе су погинуле, а три повријеђене у одвојеним саобраћајним несрећама које су се протеклог викенда догодиле на подручју Лопара, Костајнице, Доњег Жабара и Мостара.

Милорад Цвјетковић (43) из Лопара погинуо је у директном судару његовог "опел кадета" и "форд ескорта" за чијим воланом је био Милан Трифковић (50) из Угљевика.

Трагедија се догодила у суботу око 20 часова у мјесту Прибој код Лопара. Несрећни возач "опела" од задобијених повреда убрзо је преминуо, док је повријеђеном Трифковићу љекарска помоћ указана је бијељинској болници.

- Узрок саобраћајне несреће биће утврђен након истраге - казали су у Полицијској управи Бијељина.

У слијетању "сеат кордобе" у мјесту Петриња код Костајнице живот је изгубио возач Бојан Билић (19) из Костајнице. Несрећа се догодила у суботу око 16 часова када је младић из још непознатих разлога изгубио контролу над аутомобилом и слетио са саобраћајнице.

Мотоциклиста Д. И. (20) погинуо је у Ковачинама код Мостара када се сударио са "форд фокусом" за чијим воланом је био И. К. (24). У овој саобраћајној несрећи, која се догодила у суботу у 23.20 часова, теже повреде задобио је сапутник на мотоциклу Е. И. (18), док је возач "форда" лакше повријеђен. Њима је љекарска помоћ указана у мостарској болници, а како је дошло до ове трагедије, биће утврђено полицијском истрагом.

Сличне судбине био је и бициклиста Душан Видаковић (55) из Доњег Жабара. Он је погинуо око поноћи између суботе и недјеље када га је док је управљао бициклом ударио "голф" за чијим воланом је био В. П. (30) из Брчког.

Двоје повријеђено у Рекавицама

У судару аутобуса "Коле турса" из Бањалуке и "кедија" у мјесту Рекавице код Бањалуке повријеђени су возач "кедија" Саудин Хељић и његова сапутница Мирсета Хељић из Бугојна. Саобраћајка се догодила јуче око седам часова, а повријеђенима је љекарска помоћ указана у бањалучкој болници. Према ријечима очевидаца, "кеди" је наводно подлетио под аутобус који је ишао из правца Бањалуке. Узрок несреће биће познат након истраге.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана