Brod: Uhapšeno lice koje se tereti da je ubio komšiju

Srna
Brod: Uhapšeno lice koje se tereti da je ubio komšiju

Doboj - Policijski službenici Policijske stanice Brod lišili su slobode lice čiji su inicijali J.J. zbog osnovane sumnje da je pucavši iz vatrenog uružja ubilo komšiju B.Đ. u mjestu Zborište, opštine Brod, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

J.J. je ubrzo uhapšen nakon što je juče u večernjim časovima pucao iz vatrenog oružja u pravcu B.Đ. i njegovog sina A.Đ. dok su obavljali radove na pročišćavanju odvodnog kanala na lokalnom putu ispred njihove porodične kuće.

Od zadobijenih povreda B.Đ. je podlegao na licu mjesta, dok njegov sin A.Đ. nije povrijeđen.

Tijelo preminulog prevezeno je u prosekturu Bolnice "Sveti apostol Luka" Doboj gdje će, na osnovu naredbe dežurnog tužioca, danas biti izvršena obdukcija.

Na osnovu pribavljene naredbe Osnovnog suda Derventa izvršen je pretres kuće vlasništvo J.J. gdje je pronađena i izuzeta puška M-48, za koju se sumnja da je korištena prilikom izvršenja krivičnog djela.

Nakon izvršene kriminalističke obrade J.J. će uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima ubistvo i ubistvo u pokušaju biti predat u nadležnost Okružnom tužilaštvu Doboj.

Uviđaj, kojim je rukovodio dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj, izvršili su policijski službenici Policijske stanice Brod.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana