Braća pobjegla od kuće zbog jedinica

M. L.
Braća pobjegla od kuće zbog jedinica

Teslić - Devetogodišnji dječak i njegov godinu stariji brat iz Teslića, koji su pobjegli od kuće navodno zbog loših ocjena, pronađeni su nakon višečasovne potrage u kojoj su učestvovale sve policijske patrole sa područja ove opštine.

Iz Policijske uprave Doboj saopšteno je da je policija u subotu u jutarnjim časovima pronašla dječake u kući koja je u izgradnji u mjestu Kamenica na području Teslića.

- Nestanak dvojice maloljetnika prijavljen je u petak oko 19 časova, a od tog momenta sve policijske patrole iz Teslića bile su angažovane u potrazi za njima - saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Prema nezvaničnim informacijama, dječaci nisu povrijeđeni, ali su prilikom pronalaska bili promrzli, jer u prostoriji u kojoj su se skrivali nije bilo grijanja.

Dječaci su, kako su naveli u policiji, službenim vozilom odvezeni u teslićki Dom zdravlja da bi im tamo pružili ljekarsku pomoć.

- O svemu je obaviješten dežurni tužilac za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva Doboj, kao i Centar za socijalni rad u Tesliću - naveli su u Policijskoj upravi Doboj.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana