Бивши предсједник Боксерског клуба Славија тврди да није проневјерио новац

Н. Т.
Бивши предсједник Боксерског клуба Славија тврди да није проневјерио новац

Бањалука - Далибор Петковић (38) из Бањалуке, који је пријављен Окружном тужилаштву у овом граду због сумње да је као предсједник Боксерског клуба Славија проневјерио 55.500 марака, тврди да то није учинио.

Према његовим ријечима, завршне рачуне за године у којима га је полиција осумњичила да је узео новац усвојила је Скупштина Славије и све је било уредно и законито.

- Проблем је настао јер су у међувремену нестали одређени рачуни. Сва документација са свим рачунима предата је књиговодственом бироу "Галић". Документација је предата и Скупштини града Бањалука. Рачуни су нестали касније, не знам како. То могу да потврде свједоци и почасни предсједник клуба Драган Батар - казао је Петковић.

Батар је истакао да је Петковић посао водио уредно и законито, те су за сва трошења постојали рачуни. Појаснио је да су одређени рачуни нестали када су враћени Зорану Бугарском, који је дошао послије Петковића на чело клуба, и зато је и настао проблем.

- Не желим да оптужујем покојног Бугарског, али напомињем да је често био пијан и да су многи то злоупотребљавали. Претпостављам да је рачуне украо неко ко је тужилаштву  поднио анонимну пријаву против Петковића како би укаљао његово и име клуба - рекао је Батар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана