Бивши министар Тузланског кантона демолирао кафић

Срна
Бивши министар Тузланског кантона демолирао кафић

Живинице - Бивши министар пољопривреде и шумарства у Влади Тузланског кантона Абдулах Зукић са неколико саучесника демолирао је кафић "Авенија" у Живиницама и нанио повреде гостима, рекао је власник локала Алдин Паприкић.

Паприкић је навео да је Зукић, који је члан СДА, био пијан и да му ово није први пут да изазива инциденте у његовом угоститељском објекту, пише портал "Аваз".

Он је додао да је Зукић био у друштву страначког колеге Ћазима Мулића, који је одборник у Општинском вијећу Живинице.

"Пили су алкохол цијелу ноћ. Почели су ломити и ја сам их људски замолио да то не чине, јер их се гости плаше. У свему је предњачио Зукић, који је био јако агресиван", испричао је Паприкић.

Он је рекао да су се Зукићу у малтретирању гостију придружили непознати младићи, те да су једног момка посјекли по руци, а да је једна дјевојка задобила повреде главе.

Паприкић је истакао да је је интервенисала интервентна полиција, али да нико није ухапшен.

"Он се понаша као да му нико не може ништа... Ако попустим, они ће наставити да све малтретирају око себе. Један од Зукићевих кабадахија нашамарао је његовог колегу из СДА који је, такође, вијећник, јер је смиривао ситуацију", прича Паприкић, који каже да се плаши за свој живот и за живот породице.

Из Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона су навели да је Зукићу стављено на терет нарушавање јавног реда и мира, те кривично дјело оштећење туђе ствари.

Зукић, који тренутно обавља функцију замјеника директора "Хоризонтале", оптужен је 2017. године за примање мита док је обављао функцију министра. Он је члан Кантоналног одбора СДА Тузла.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана