Bilder razbio policajcu nos

N. T.
Bilder razbio policajcu nos

Gradiška - Državljanin Srbije, bilder Bojan Jovanović (30) iz Šapca uhapšen je u Brestovčini kod Gradiške jer je pijan napao policijsku patrolu i jednom policajcu razbio nos, a drugog izgrebao po vratu.

Sve se desilo u nedjelju uveče  kada je patrola zaustavila “pežo” u kojem je Jovanović bio saputnik. Automobilom je upravljala M. Đ. (35) iz Kozarske Dubice koja je vozilom ušla u jednosmjernu ulicu.

- Po zaustavljanju policajci su joj saopštili kakav je prekršaj učinila i zatražili dokumenta. Jovanović je odmah počeo da negoduje i galami kako bi zaštitio ženu. Nakon toga je nasrnuo na policajce i jednog je udario laktom u nos i pesnicom po ruci, a drugog je izgrebao po vratu i rukama. Oni su ga ipak savladali - rekao je izvor blizak istrazi.

Dodao je da je alkotestiranjem osumnjičenog utvrđeno da  u krvi ima 1,41 promil alkohola. Policajcima je trebalo vremena da savladaju Jovanovića s obzirom na to da se radi o snažnoj i krupnoj osobi koja vjerovatno trenira bodi-bilding i stalno se opirala. U Policijskoj upravi Gradiška, navodeći inicijale osumnjičenog, istakli su da ga terete za sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje. Protiv osumnjičenog će biti podnesen izvještaj tužilaštvu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana