Билчаров адвокат повријеђен у судару

Н. Т.
Билчаров адвокат повријеђен у судару

Бањалука - Суђење за убиство Бојана Миловановића (29) из Козарске Дубице, на којем је у бањалучком Окружном суду јуче требало да свједочи првооптужени Горан Билчар (27), одгођено је јер је његов адвокат Бранко Ристић прије неколико дана имао саобраћајну несрећу.

У својству свједока требало је да буду саслушани и младићи оптужени за учешће у крвавој тучи, односно Билчаров пријатељ Марко Михајловић (27) из Бањалуке, те пријатељи убијеног Ђорђе Боровчанин (25) и Ђорђе Ђенадија (21) из Козарске Дубице.

Судија Сњежана Кудрић рочиште је одгодила за 13. јун. Оптужница терети Билчара да је 18. октобра прошле године Миловановића усмртио тако што га је током туче убо шрафцигером у главу у бањалучкој улици Николе Пашића код парка “Купусиште”.

Михајловића, Боровчанина и Ђенадију терете за учешће у тучи. Током туче Билчар је из гепека аута узео дизалицу, коју је бацио према Миловановићу, али га је промашио. Затим је узео шрафцигер и убо Миловановића два пута, једном у предјелу груди, а други пут му је забио шрафцигер у сљепоочницу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана