Бијељина: За непун сат три лажне дојаве о постављеној бомби

Срна
Бијељина: За непун сат три лажне дојаве о постављеној бомби

Бијељина - У року од једног часа полиција у Бијељини примила је три дојаве о постављеним бомбама у угоститељским објектима, за које је утврђено да су биле лажне, потврђено је Срни у Центру јавне безбједности /ЦЈБ/ Бијељина.

У 23.23 часова синоћ непознати мушкарац телефоном је пријавио полицији да је постављена бомба у угоститељском објекту "Кафанска врата".

Потомо је у 23.31 часова непознати мушки глас дојавио да је постављена бомба у објекту "Ајс бар" у центру града, која ће експлодирати за један час.

У четири минуте послије поноћи непознати мушкарац пријавио је полицији да је бомба постављена у дискотеци "Инсомнија".

По свим пријавама полиција је евакуисала људе и обезбиједила прилазе овим објектима, а након извршеног прегледа утврђено је да су дојаве о постављеним бомбама биле лажне.

Из ЦЈБ-а су поново упозорили да је свако лажно пријављивање кривично дјело за које је прописана казна од новчане до казне затвора, а грађанима је упућен апел да покажу максималну озбиљност да се овакви случајеви не би понављали.

У мају су у Бијељини била три случаја лажних дојава о постављеним бомбама, у Економској школи, у угоститељском објекту "Кафанска врата" и у Тржном центру "Фис".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана