Бијељина: Лопов за ноћ покушао украсти пет старих голфова

Срна
Бијељина: Лопов за ноћ покушао украсти пет старих голфова

Бијељина - Мушкарац чији су иницијали А.К. ухапшен је након што је за ноћ украо или покушао украсти пет старих "голфова" у Бијељини, саопштено је из Полицијске управе Бијељина.

Власник једног старог "голфа" пријавио је у 2.00 часа јуче да је непознати мушкарац каменом разбио бочно стакло на његовом аутомобилу који је био паркиран у Улици Меше Селимовића.


Власник је спријечио крађу возила, а полиција је установила да је извршилац кривичног дјела А.К. који је за мање од два сата заустављен и ухапшен у другом украденом "голфу два" који је отуђио са паркинга у Бијељини.

Оперативним радом на терену полиција је открила да је он исте ноћи покушао да отуђи још два аутомобила "голф два" са паркинга у граду, што је и признао полицији током криминалистичке обраде, наводи се у саопштењу.

Овај крадљивац старих голфова у току ноћи 12. на 13. септембар оштетио је и врата на гаражи у Улици Меше Селимовића, те још један "голф" по пријави оштећених лица.

Због извршених кривичних дјела оштећења туђе ствари, тешка крађа у покушају и тешка крађа лице је ухапшено, а из полиције наводе да је ријеч о вишеструком повратнику у извршењу кривичних дјела против имовине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана