Бањалука: Удавио жену па извршио самоубиство

Avaz.ba
Бањалука: Удавио жену па извршио самоубиство

Бањалука- У бањалучком насељу Буквалек Никодин Дедић задавио је своју супругу Славицу Шкорић те затим извршио самоубиство скочивши у Врбас.

Оперативном дежурству ЦЈБ Бањалука, јуче око 12,20 часова, пријављено је да је у кориту ријеке Врбас у улици Мањачких устаника у Бањалуци, уочено беживотно тијело.

Ронилачки тим Специјалне полиције МУП РС је поменуто тијело извадио на обалу, гдје је увиђајем утврђено да се ради о лицу са иницијалима Н.Д. из мјеста Буквалек, општина Бањалука, као и да је смрт наступила утапањем, без трагова насиља на истом.

Истога дана, полицијски службеници су око 19,25 часова, у дворишту породичне куће поменутог Н.Д. у мјесту Буквалек, општина Бањалука, пронашли беживотно тијело његове супруге С.Ш. са видним повредама на врату и глави. Увиђајем је утврђено да је смрт насилног карактера, највјероватније наступила дављењем.

Због постојања основа сумње да је лице Н.Д., у периоду од 29.8. до 31.8.2015. године, лишило живота своју супругу С.Ш., након чега је починило самоубиство утапањем у ријеци Врбас, беживотно тијело настрадале С.Ш. превезено је у ''Завод за судску медицину'' у Бањалуци гдје ће обдукцијом бити утврђен тачан узрок смрти.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана