Бањалука: Убио се бомбом у спаваћој соби

nezavisne.com
Бањалука: Убио се бомбом у спаваћој соби

Бањалука - Активирањем експлозивне направе у породичној кући у бањалучком насељу Шарговац убио се С.С. (44) из Бањалуке, сазнају "Независне".

Како сазнајемо, самоубиство се десило у Шарговачкој улици око подне у поткровљу његове породичне куће, у којој је живио са женом и дјецом, а с њима је живјела и његова мајка.

Како су нам испричале комшије, човјек је легао на бомбу у спаваћој соби и тако себи одузео живот. Наводно, у другој просторији су били чланови његове породице, а комшије тврде да су у кући у том тренутку била и дјеца.

Како су нам рекли његови познаници и пријатељи, С.С. је био ожењен, имао је двоје дјеце и ништа није указивало на ову трагедију, нити је ико од комшија знао да он има проблема због којих би се одлучио на овакав чин.

Мјештани насеља у којем се десио овај несрећни случај су били видно потресени и шокирани и у невјерици препричавали овај догађај.

Током посјете наше екипе затекли смо мјештане како на улици и аутобуским стајалиштима у невјерици препричавају немили догађај.

Вијест да се човјек разнио бомбом се брзо раширила по овом релативно мирном мјесту, међутим нико у близини није чуо било какву експлозију из ове куће, већ су, како су нам испричали, за све то накнадно сазнали.

"Ништа нисам чула у вези с експлозијом, само смо касније видјели полицију и погребна кола, која су се ту баш доста задржала, пошто су вјероватно све то морали рашчистити, јер кажу да је бомба била испод њега", рекла је за "Независне" једна мјештанка.

Додала је да, шта год да је разлог, није то требало да направи у породичној кући.

Комшија којег смо затекли на станици такође нам је узнемирено испричао да човјека разни проблеми могу навести на овај потез, међутим трагично је то што се све одиграло у пуној кући, јер породица, а највише дјеца, тако проживљавају трауме.

"Не знам шта га је могло навести, нису лоше живјели, жена му је раније радила у трговини, али све ово велика је трагедија за ту породицу", казао је мјештанин.

Марија Маркановић, портпарол Полицијске управе Бањалука, потврдила је за "Независне" да је извршен увиђај на поменутој локацији те да је утврђено да нема елемената кривичног дјела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана