Бањалука: Повријеђени у саобраћајним незгодама нису животно угрожени

Срна
Бањалука: Повријеђени у саобраћајним незгодама нису животно угрожени

Бањалука - Повријеђени у саобраћајним незгодама на магистралном путу Клашнице - Прњавор и у центру Бањалуке, код Народног позоришта Републике Српске, примљени су у Универзитетску болницу - Клинички центар и њихови животи нису угрожени, саопштено је из ове здравствене установе.

У саопштењу истичу да су у ову здравстевену установу данас у 6.20 часова возилом Дома здравља из Лакташа довезена лица чији су иницијали М.М. /17/, К.Р. /19/, М.М. и О.Д. /21/.

Пацијент М.М. /17/ задобио је политрауматске повреде, свјестан је и, за сада, има стабилне виталне параметре.

У току је дијагностичка обрада пацијената К.Р, М.М. и О.Д.

У Универзитетску болницу - Клинички центар Бањалука јутрос у 5.15 часова довезена су лица чији су иницијали Н.К. /21/, П.Д. /25/ и С.С. /23/ из Бањалуке.

Пацијент Н.К. је у саобраћајној незгоди код Народног позоришта Републике Српске у центру Бањалуке задобио повреде главе и тијела. Дијагностичка обрада овог пацијента је у току, а његови витални параметри нису угрожени.

Други пацијент П.Д. има повреде главе и расјекотину кољена. Дијагностика је у току, а његово здравствено стање је стабилно.

С.С. је прегледан и пуштен на кућно лијечење, истакнуто је у саопштењу Универзитетске болнице - Клиничког центра у Бањалуци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана