Banjaluka: Nožem izbola majku, pa sebe

Nezavisne.com
Banjaluka: Nožem izbola majku, pa sebe

Banjaluka - Smilja R. (49) iz Banjaluke osumnjičena je da je nožem izbola svoju majku (75), zadavši joj lakše povrede, nakon čega je šest uboda zadala i sebi.

Potvrdio je ovo izvor "Nezavisnih" iz CJB Banjaluka, koji precizira da se to dogodilo u petak popodne u banjalučkoj Ulici Sime Miljuša.

Slučaj je, kako je saopšteno iz područnog odjeljenja Civilne zaštite Banjaluka pri MUP-u RS, okvalifikovan kao pokušaj ubistva, a više detalja biće poznato u toku dana.

Međutim, nezvanično se pominje da je riječ o krivičnom djelu nasilje u porodici. Maja Đaković - Vidović, službenik za informisanje Okružnog tužilaštva Banajluka, potvrdila je "Nezavisnim" da je o ovom slučaju obaviješten dežurni tužilac. Iz Univerzitetskog kliničkog centra RS, gdje su obje pacijentkinje dovezene sanitetskim vozilom Doma zdravlja Banjaluka, potvrdili su da su one zadobile lakše povrede.

"Z.R. je zadobila lakše povrede lijeve dojke, zbrinuta je u prijemnoj hirurškoj ambulanti i puštena na kućno liječenje 24. juna. Pacijentkinja S.R. je zadobila lakše povrede vrata i lijeve dojke, i zbrinuta je u prijemnoj hirurškoj ambulanti, te, takođe 24. juna, premještena u Kliniku za psihijatriju", kazali su "Nezavisnim" u UKC RS.

Ona će, kako nam je potvrđeno, ostati na daljnjem liječenju i posmatranju u Klinici za psihijatriju
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana