Бањалука: Двије тешке саобраћајне несреће, погинула једна особа

Агенције
Бањалука: Двије тешке саобраћајне несреће, погинула једна особа

Бањалука - Мићо Шкорић из Новог Града (52) погинуо је синоћ у саобраћајној несрећи која се догодила у мјесту Радињача на магистралном путу Бањалука - Приједор, речено је данас у бањалучком Окружном тужилаштву, а јавиле су агенције.

У саобраћајној несрећи, која се догодила око 18 часова, учествовали су аутомобил "бмв", којим је управњао Приједорчанин Душко Роквић (40), који се кретао из правца Приједора према Бањалуци и аутомобил "мерцедес", којим је управљао Шкорић.

У несерећи су повријеђена и три лица, која су се налазила у "мерцедесу" и смјештена су у Клиничко-болнички центар Бањалука.
Увиђај је са полицијом обавила дежурни тужилац Окружног Тужилаштва Гордана Лончар.

У Дервишима код Бањелуке послијеподне се такођер догодила тешка саобраћајна несрећа, односно ланчани судар у којем су учествовали камион предузећа “Бетонградња Видовић” и четири аутомобила.

Ова саобраћајна незгода се догодила када је камион предузећа Бетонградња “Видовић” ударио у аутомобил, приликом чега је дошло до ланчаног судара четири путничка возила.

У судару је једна особа теже повријеђена и пребачена је у Универзитетско-клинички центар Бањалука.

По првим незваничним информацијама, ријеч о Ненаду Пепићу, који је био на сувозачевом мјесту у аутомобилу којим је управљао његов брат Младен. У њихово возило ударио је камион предузећа “Бетонградња Видовић”.

У Клинички центар Бањалука, осим Ненада Пепића, јавиле су се још три особе које су лакше повријеђене.

Портпарол те здравствене установе Тамара Радловић потврдила је да су сва четири пацијента збринута с препоруком да иду на кућно лијечење.

 

**********************************************

 

 


 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана