Banjalučanin preminuo usljed prevelike doze narkotika

N. T.
Banjalučanin preminuo usljed prevelike doze narkotika

Banjaluka - Banjalučanin K. I. (31) pronađen je mrtav u nedjelju u ulici Zmaj Jovina u banjalučkom naselju Bulevar.

Izvor blizak istrazi je rekao da je istragom utvrđeno da je on preminuo najvjerovatnije usljed predoziranja drogama.

Iz banjalučke policije navodeći inicijale kazali su da je beživotno tijelo pronađeno oko 13 časova ispred zgrade u pomenutoj ulici.

- Policiji je nešto prije 13 časova prijavljeno da se u Zmaj Jovinoj ulici nalazi muškarac koji ne daje znakove života. Obavljen je uviđaj uz prisustvo mrtvozornika koji je utvrdio da je smrt nastupila prestankom rada srca. Do zatajivanja srca je došlo najvjerovatnije zbog korišćenja opojnih supstanci u velikim količinama - kazali su u policiji ne želeći da otkrivaju identitet preminulog.

Preminuli mladić je policiji odranije poznat kao uživalac droga i "sitni" diler. On je čak hapšen 2010. godine u akciji "Vrbas" kada je zaplijenjeno oko kilogram marihuane. Sa njim su tada uhapšene dvije osobe, među kojima i starija žena (70) u čijem stanu u banjalučkom naselju Srpske toplice je i pronađena droga.

Preminuli K. I. je ranije više puta privođen zbog  neovlašćene proizvodnje i prodaje opojne droge.

U zgradi ispred koje  je pronađeno tijelo mladića niko nije htio da komentariše ovaj slučaj. Nekolicina stanara zgrade kao i trgovci iz obližnje prodavnice tvrde da nisu ništa vidjeli jer je u nedjelju rijetko ko bio kod kuće.

- Od vas čujem da je pronađen mrtav čovjek kod mog ulaza, čula sam da je dolazila policija ali ne znam zbog čega. Nisam čula ni za tog mladića vjerovatno ne živi ovdje - kazala je stanarka zgrade u Zmaj Jovinoj ulici.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana