Autom se zakucao u stub rasvjete i poginuo

N. T.
Autom se zakucao u stub rasvjete i poginuo

Zenica - Edin Z. (25) iz Zenice poginuo je juče kada je vozeći automobil sletio s puta i udario u stub ulične rasvjete u zeničkom naselju Brist.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona potvrdili su da se nesreća desila oko šest časova ujutro.

- Do nesreće je došlo kada je vozač E. Z. iz još neutvrđenih razloga autom sletio s puta. Nakon slijetanja probio je ogradu i udario u stub rasvjete. Više detalja biće poznato nakon istrage o ovom slučaju - rekli su u policiji.

Kako saznajemo Edin je poginuo na licu mjesta, a njegov automobil kineskog proizvođača “Gili” je od siline udara totalno uništen. Vatrogasci su morali da sijeku lim i vrata da bi izvukli tijelo nastradalog.

Pretpostavlja se da je uzrok slijetanja prevelika brzina, jer je automobil preletio preko trotoara, probio ogradu obližnjeg poslovnog objekta i zakucao se u stub rasvjete. Nije isključena ni mogućnost da je stradali mladić možda zaspao za volanom.

Nakon saobraćajne nesreće juče je ugašen život još jednog Zeničana. Mladić Š. F. preminuo je u bolnici od posljedica povreda koje je zadobio u sudaru tri automobila u mjestu Bukve kod Tešnja. Nesreća se desila u utorak, a stradali Š. F. bio je za volanom “opela” koji se sudario sa “golfom” i BMW-om. U utorak uveče zabilježena je i nesreća u ulici Raje Baničića u Bijeljini, u kojoj, na sreću, nije bilo povrijeđenih, ali je pričinjena veća šteta. Do nesreće je došlo kada je pijani vozač “pasatom” udario u četiri parkirana vozila pored puta. Kako nezvanično saznajemo, alko-testiranjem vozača “pasata” je utvrđeno da je u krvi imao više od dva promila alkohola. Uviđaj su obavili policijski službenici Stanice za bezbjednost saobraćaja Bijeljina, a detalji nesreće i identitet vozača “pasata” nisu saopšteni.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana