Arkan skočio na glavu u prazan bazen

S. A.
Arkan skočio na glavu u prazan bazen

Banjaluka - Ranko Marjanović Arkan (32) iz Banjaluke juče je teško povrijeđen kada je skočio na glavu u prazan bazen koji se nalazi u sklopu kafića "Intermeco" u banjalučkom naselju Lauš.

Ovaj nesvakidašnji slučaj dogodio se oko jedan čas iza ponoći kada je mladić iz još nepoznatih razloga ustao od stola gdje je bio sa društvom, izašao u dvorište i skočio u bazen dubine oko dva metra i zaradio frakturu lobanje.

Kako su juče ispričali u ovom ugostiteljskom objektu, Marjanović je prije nego što će povući ovaj nepromišljeni potez sjedio sa više djevojaka.

- Bili su tu neko vrijeme i pili. On je u jednom momentu ustao i izašao na terasu gdje se nalazi i bazen, koji je bio ograđen lancem i žardinjerama. Preskočio je sve prepreke i bacio se na pločice - ispričali su u "Intermecu".

Ni njima nije jasno zašto je mladić uradio tako nešto i da li je tome kumovao alkohol ili je mislio da u bazenu ima vode, vjerovatno samo on zna.

Povrijeđenom Arkanu u pomoć je pritrčalo njegovo društvo i radnici u kafiću, nakon čega je radi ukazivanja ljekarske pomoći odvezen u Univerzitetski klinički centar RS.

U ovoj zdravstvenoj ustanovi rekli su da je R. M. u bolnicu primljen u 1.15 časova sa frakturom lobanje.

- Pacijent je zbrinut u Službi za neurohirurgiju i biće zadržan na daljem bolničkom liječenju. Sve dalje procjene njegovog zdravstvenog stanja su preuranjene - kazali su u banjalučkoj bolnici.

U Centru javne bezbjednosti Banjaluka nisu iznosili detalje o ovom slučaju, samo da je u Kosovskoj ulici u jednom dvorištu teško povrijeđen tridesetdvogodišnjak.

Marjanović je odranije poznat policiji. On je 2006. godine na osnovu sporazuma o priznanju krivice osuđen na devet godina zatvora zbog ubistva komšije Stojana Milakovića. On se navodno u posljednje vrijeme bavio pjevanjem po banjalučkim kafanama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana