Andrić pogodio kik-boksera u srce

Goran Obradović
Andrić pogodio kik-boksera u srce

Trebinje - Radovan Andrić (19) iz Trebinja uhapšen je zbog sumnje da je u nedjelju ujutru ubio kik-boksera Marka Đerića (24) iz tog grada.

Prema nezvaničnim informacijama, inspektori su u nedjelju tokom istrage došli do informacijama i dokaza da je za ubistvo odgovoran Andrić koji je ubrzo poslije toga i uhapšen.

Poslije kriminalističke obrade on je predat u nadležnost Okružnog tužilaštva Trebinje, ali do zaključenja ovog broja "Glasa Srpske" nije bilo završeno saslušanje. Iz policije i tužilaštva juče nije saopšten motiv ovog ubistva koje je potreslo Trebinje.

Nesrećni Đerić je juče sahranjen na novom groblju u Banjevcima kod Trebinja. Od tragično nastradalog sportiste i primjernog mladića oprostili su se porodica, prijatelji i stanovnici Trebinja.

Đerić koji je radio kao radnik obezbjeđenja u klubu "Merlot" u nedjelju oko tri časa iza ponoći završio je smjenu i krenuo prema kući.

Ubica je znao kada dolazi kući i kojim putem ide te se sakrio iza zida zgrade preko puta koje je živio Đerić. Kada je on došao do ulaznih vrata napadač je prema njemu ispucao dva kratka rafala od po tri i četiri metka iz automatske puške.

Nesrećnog Đerića pogodio je samo jedan hitac, ali je bio koban, a tokom uviđaja policija je pronašla sedam čaura.

- Marka je pogodio hitac sa leđa, koji mu je prošao direktno kroz srce i doslovno ga razorio - potvrdio je izvor blizak istrazi.

Đerić je od zadobijene povrede preminuo na licu mjesta, a tijelo je pronašao njegov otac koji je istrčao iz stana kada je čuo pucnjavu. Na lice mjesta ubrzo je stigla Hitna pomoć, ali su ljekari mogli konstatovati samo smrt.

Porodica i prijatelji za Đerića kažu da je bio veoma dobar čovjek i uspješan sportista, koji je godinama ostvarivao zapažene rezultate.

Bio je član Kik-boks kluba "Kobra" i iza sebe ima veliki broj medalja osvojenih u zemlji i inostranstvu.

- Marko je bio divan mladić koji nikad nije pravio probleme, niti je sa nekim bio u sukobu. Svi smo se šokirali kad smo čuli da ga je neko ubio, niko ne zna šta bi mogao biti motiv - rekao je jedan od Markovih prijatelja.

Prema njegovim riječima, Đerić nikome nije bio dužan, niti u svađi sa nekim.

Kao jedini motiv napada na njega njegovi poznanici kažu da bi moglo biti to da je nekad ranije nekog ko je pravio probleme izbacio iz kluba pa da je riječ o osveti.

Poznat policiji

Radovan Andrić odranije je poznat policiji, a prvi slučaj zbog kojeg je dospio u javnost je kada je išamarao nastavnicu u školi u Trebinju. On je zatim 1. januara 2012. godine pucao na ugostiteljski objekat u Trebinju, jer mu nisu dozvolili da uđe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana