Александар Ћутковић није пријављен за узгој дроге

Александар Ћутковић није пријављен за узгој дроге 30.01.2018 12:50 | Н. Т.

Бањалука - Александар Ћутковић (46) из Бањалуке није пријављен бањалучком Окружном тужилаштву за узгој марихуане на Паскулиној циглани у центру Бањалуке.

- Наведено лице није обухваћено извјештајем који је достављен Тужилаштву  против три лица због неовлашћене производње и промета опојних дрога. Извјештај се односи на проналазак лабораторије за узгој марихуане у улици Јована Дучића. Против поменутог лица има предмет у раду због неовлашћене производње и промета опојних дрога, али  је у фази истраге и не можемо да откривамо детаље - казали су у бањалучком Окружном тужилаштву.

Ћутковић је казао да му је објавом имена у вези са проналаском лабораторије за узгој дроге начињена штета и укаљан углед.

- У чланку "Марихуану узгајали у центру Бањалуке"  објављеном 12. јануара навели сте моје пуно име и презиме. С тим немам никакве везе. Ако сте се већ одлучили на овај корак, били сте у обавези провјерити истинитост навода, како у погледу лица тако и позивања на раније чланке који су такође неистинити. Нисам осуђиван и против мене се не води кривични поступак. На мом имању никада није пронађен засад од 230 стабљика индијске конопље - казао је Александар Ћутковић.

У Полицијској управи Бањалука су казали да је  А. Ћ. хапшен  10. јануара због недозвољене производње и промета опојних дрога. Истакли су да је након тога пуштен на слободу.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица