Zahvalnost MUP-u i ministru Lukaču na profesionalnom odnosu

Srna
Zahvalnost MUP-u i ministru Lukaču na profesionalnom odnosu

Goražde - Muftijstvo goraždansko zahvalilo je Ministarstvu unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske i ministru Draganu Lukaču na profesionalnom odnosu pripadnika ovog ministarstva tokom otvaranja džamije Hasana Nazira, Aladža džamije, u Foči.

U pismu zahvalnosti upućenom ministru unutrašnjih poslova Republike Srpske Draganu Lukaču, koje je potpisao muftija Remzija Pitić, naglašava se da je Policijska uprava Foča zajedno sa pripadnicima MUP-a Srpske iz drugih regija dokazala i pokazala da je riječ o pravim profesionalcima koji odlično obavljaju svoj posao.

“Bilo je zadovoljstvo sarađivati sa njima prilikom realizacije ovog obimnog i zahtjevnog projekta. Molimo Vas da primite izraze naše zahvalnosti i prenesete čestitke Vašim saradnicima”, ističe se u pismu Muftijstva goraždanskog.

U Foči je 4. maja u prisustvu više hiljada vjernika svečano otvorena obnovljena Aladža džamija. Događaj je protekao bez ijednog incidenta, zahvaljujući maksimalnom angažmanu oko 300 pripadnika Policijske uprave Foča i drugih operativnih uprava

MUP-a Srpske koji su bili angažovani na otvaranju ovog vjerskog objekta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana