Захвалност МУП-у и министру Лукачу на професионалном односу

Срна
Захвалност МУП-у и министру Лукачу на професионалном односу

Горажде - Муфтијство горажданско захвалило је Министарству унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске и министру Драгану Лукачу на професионалном односу припадника овог министарства током отварања џамије Хасана Назира, Алаџа џамије, у Фочи.

У писму захвалности упућеном министру унутрашњих послова Републике Српске Драгану Лукачу, које је потписао муфтија Ремзија Питић, наглашава се да је Полицијска управа Фоча заједно са припадницима МУП-а Српске из других регија доказала и показала да је ријеч о правим професионалцима који одлично обављају свој посао.

“Било је задовољство сарађивати са њима приликом реализације овог обимног и захтјевног пројекта. Молимо Вас да примите изразе наше захвалности и пренесете честитке Вашим сарадницима”, истиче се у писму Муфтијства горажданског.

У Фочи је 4. маја у присуству више хиљада вјерника свечано отворена обновљена Алаџа џамија. Догађај је протекао без иједног инцидента, захваљујући максималном ангажману око 300 припадника Полицијске управе Фоча и других оперативних управа

МУП-а Српске који су били ангажовани на отварању овог вјерског објекта.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана