За сада стабилно стање повријеђеног машиновође

Срна
За сада стабилно стање повријеђеног машиновође

Бањалука - Здравствено стање тридесетпетогодишњег машиновође чији су иницијали Р.С, који је задобио повреде главе и лица приликом искакања воза, за сада је стабилно, саопштено је из Унверзитетског клиничког центра Републике Српске у Бањалуци.

Дежурни љекар у Клиници за болести уха, грла и носа Далибор Врањеш рекао је да је пацијент задобио фрактуру носа и повреде лица и да је хируршки збринут.

Након стабилизације општег стања, пацијент је из Ургентног центра премјештен у Клинику за болести уха, грла и носа, гдје ће остати на даљем праћењу и лијечењу, наводи се у саопштењу УКЦ-а.

Машиновођа путничког воза "Жељезница Републике Српске" повријеђен је синоћ када је усљед сњежног наноса и одрона дошло до искакања локомотиве и једних путничких кола из шина на дијелу пруге између станичних мјеста Шњеготина и Јошавка, саопштено је раније из "Жељезница Републике Српске".

Машиновођа је задобио повреде главе и лица и колима хитне помоћи превезен је у Универзитетски клинички центар Републике Српске у Бањалуци, гдје је оперисан, док се једна путница из воза пожалила на нелагоду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана