Вријеме и даље нестабило

Срна
Вријеме и даље нестабило

Бањалука - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће бити промјенљиво облачно вријеме са сунчаним интервалима, а поподне нестабилно уз пљускове са грмљавином.

Ујутро и пријеподне бити промјенљиво облачно, са маглом око ријека и у котлинама, а у Херцеговини и југозападним крајевима облачније, уз кишу понегдје, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана ће чешћа киша и пљускови са грмљавином, најприје бити на западу и сјеверу, а потом и у већини крајева.

Јутарња температура од осам до 13, на планинама од пет, а највиша дневна од 17 до 24, на планинама од 15 степени Целзијусових.

Вјетар слаб до умјерен, јужни и југозападни, саопштио је Федерални хидрометеоролошки завод.

Данас послијеподне очекује се нестабилно вријеме, уз локалне пљускове у сјеверном појасу земље, а ријетки пљускови ће се јавити на југу.

Температура у 14.00 часова: Бјелашница четири, Иван Седло 12, Чемерно 13, Калиновик 14, Гацко, Невесиње, Мраковица, Хан Пијесак, Ливно 15, Крупа на Уни, Мркоњић Град, Соколац, Бугојно 16, Шипово, Фоча, Сарајево 17, Србац,Нови Град, Билећа, Вишеград, Рибник, Рудо, Бихаћ, Мостар, Тузла 18, Зворик, Требиње 19, Брчко, Градачац, Сански Мост, Бањалука, Бијељина, Добој, Приједор, Сребреница 20, Неум 21, Груде 22 степена Целзијусова.

У уторак, 21. маја, јутро ће бити претежно облачно и углавном суво, а током дана промјенљиво, уз сунчане интервале, а поподне нестабилно са кишом или пљусковима на истоку и сјевероистоку. Јутарња температура од шест до 11, на планинама од три, а највиша дневна од 16 до 21, на планинама од 13 степени.

У сриједу, 22. маја, ујутро у сјеверним крајевима биће облачно и суво, а у осталим предјелима промјенљиво уз сунчане интервале. Током дана претежно облачно уз повремену кишу и локалне пљускове са грмљавином. Јутарња температура од шест до 11, на југу 13, а највиша дневна од 17 до 23, на планинама од 15 степени Целзијусових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана