Vraćaju se na posao, ne odustaju od smjene

D. K.
Vraćaju se na posao, ne odustaju od smjene

Banjaluka - Radnici Centra za rehabilitaciju i zapošljavanje invalida Banjaluka poručili su juče da će se vratiti na posao, ali da ne odustaju od zahtjeva za smjenu direktora ove ustanove Dragića Gojkovića.

- Nećemo odustati od našeg zahtjeva, a to je smjena Gojkovića, zbog čega tražimo da nas primi predsjednik Srpske kako bismo mu iznijeli svoje probleme - istakao je Miodrag Dobrijević, jedan od 22 radnika invalida koji protestuju u Centru i traže hitnu smjenu direktora zbog, kako kažu, mobinga i povećanja cijene stanovanja u Centru za 50 odsto.

Predsjednik RS Milorad Dodik rekao je da razumije probleme radnika Centra za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje invalida i da u tom smislu ima potpuno povjerenje u ono što radi Vlada i premijer Željka Cvijanović. Cvijanovićeva je u srijedu zatražila od Nadzornog odbora i uprave Centra da obustave primjenu odluke Nadzornog odbora o povećanju cijene smještaja dok se o razlozima njenog donošenja i planovima poslovodstva ne upozna Vlada i zauzme odgovarajući stav.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana