Влада Српске подијелила око 200 станова борачкој популацији у Зворнику

Влада Српске подијелила око 200 станова борачкој популацији у Зворнику 04.12.2017 23:24 | Срна

Зворник - Градоначелник Зворника Зоран Стевановић изјавио је данас да је, захваљујући Програму стамбеног збрињавања ратних војних инвалида и породица погинулих бораца Владе Републике Српске, у посљедњих 10 година у Зворнику овим категоријама ставновништва подијељено око 200 стамбених јединица.

„Градска управа предузела је све кораке да се овим категоријама омогући откуп, односно књижење станова у трајно власништво“, рекао је Стевановић на пријему који је поводом Међународног дана лица са инвалидитетом организовао за ратне војне инвалиде и инвалиде рада.

Он је нагласио да је Градска управа адреса на коју ратни војни инвалиди могу да се обрате када је ријеч о запошљавању дјеце ратних војних инвалида и породица погинулих бораца.

Предсједник Градске организације ратних војних инвалида Зворник Драгислав Мијановић захвалио је градоначелнику на досадашњој сарадњи, истичући да је она на завидном нивоу.

Он је у име градског удружења изразио задовољство запошљавањем дјеце ратних војних инвалида и истакао да је у овој години, захваљујући градској управи и другим установама и предузећима, посао добило осморо дјеце, као и 10 ратних војних инвалида.

Мијановић је рекао да у Зворнику има 930 ратних војних инвалида и да су сви чланови Градске организације ратних војних инвалида.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица