Више од 15 особа повријеђено у орканској бури у Мостару

Срна
Више од 15 особа повријеђено у орканској бури у Мостару

Мостар - Више од 15 особа примљено је данас у Кантоналну болницу "Др Сафет Мујић" у Мостару због прелома и других повреда задобијених у олујном невремену.

У овој болници кажу да је неколико примљених пацијената хоспитализовано, углавном због прелома, пренијели су локални медији.

Медији су раније објавили да је у ову болницу хоспитализовано најмање шест особа, међу којима и дијете које су након удара буре притиснула гаражна врата, те су му поломљени прсти руке.

У најтежем стању је радник бензинске пумпе "Газпром" на Текији, којег је у послијеподневним часовима у главу ударила даска, због чега је задобио повреде опасне по живот и хоспитализован је на Одјељењу за интензивну његу.

Оркански удар буре бацио је једну жену, која је пала и сломила кук. У Кантоналну болницу довезена су и двојица мушкараца - један са преломом надлактице, а други због повреде шаке и врата.

У Универзитетској клиничкој болници Мостар рекли су да им се јавио мушкарац због повреда главе, које је задобио када је дрво пало на аутомобил у коме се налазио.

Олујно невријеме почело је синоћ на подручју Херцеговине, а јак вјетар нанио је велике штете у више градова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана