Uručeno priznanje Za novi kvalitet u turizmu 2014

Srna
Uručeno priznanje Za novi kvalitet u turizmu 2014

Novi Sad - Turističkoj organizaciji Banjaluke /TOBL/ večeras je u Novom Sadu uručeno visoko međunarodno priznanje "Za novi kvalitet u turizmu 2014", nagrada koju dodjeljuje novosadska kompanija "Turistička prizma".

Direktor TOBL-a Ostoja Barašin rekao je da je priznanje međunarodnog žirija "Turističke prizme" dokaz da turizam u Banjaluci više nije "slučajan događaj" nego organizovana i profitabilna privredna djelatnost.

Prema njegovim riječima, cilj održavanja brojnih turističkih skupova čiji je TOBL inicijator jeste povezivanje turističke ponude i stvaranje integralnog regionalnog turističkog proizvoda.

"To je proisteklo iz dobre saradnje TOBL-a sa gradovima u Republici Srpskoj, odnosno BiH, Sloveniji, Srbiji, a uskoro ćemo potpisati i protokol sa Turističkom organizacijom Crne Gore", rekao je Barašin.

Naglašavajući da je ponosan na ovo priznanje, Barašin je istakao da je to još jedan dokaz da TOBL korača pravim putem, što je Banjaluku svrstalo među najbolje turističke destinacije u regionu.

Svečanost dodjele međunarodnog priznanja održana je u novosadskom Hotelu "Park", a prisustvovalo joj je više od 200 zvanica.

Ta međunarodna turistička nagrada dodjeljuje se tradicionalno u okviru specijalizovanog sajma turizma "Vinter end spa trevel market"  u Novom Sadu, koji će biti održan danas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana