Уручено признање За нови квалитет у туризму 2014

Срна
Уручено признање За нови квалитет у туризму 2014

Нови Сад - Туристичкој организацији Бањалуке /ТОБЛ/ вечерас је у Новом Саду уручено високо међународно признање "За нови квалитет у туризму 2014", награда коју додјељује новосадска компанија "Туристичка призма".

Директор ТОБЛ-а Остоја Барашин рекао је да је признање међународног жирија "Туристичке призме" доказ да туризам у Бањалуци више није "случајан догађај" него организована и профитабилна привредна дјелатност.

Према његовим ријечима, циљ одржавања бројних туристичких скупова чији је ТОБЛ иницијатор јесте повезивање туристичке понуде и стварање интегралног регионалног туристичког производа.

"То је проистекло из добре сарадње ТОБЛ-а са градовима у Републици Српској, односно БиХ, Словенији, Србији, а ускоро ћемо потписати и протокол са Туристичком организацијом Црне Горе", рекао је Барашин.

Наглашавајући да је поносан на ово признање, Барашин је истакао да је то још један доказ да ТОБЛ корача правим путем, што је Бањалуку сврстало међу најбоље туристичке дестинације у региону.

Свечаност додјеле међународног признања одржана је у новосадском Хотелу "Парк", а присуствовало јој је више од 200 званица.

Та међународна туристичка награда додјељује се традиционално у оквиру специјализованог сајма туризма "Винтер енд спа тревел маркет"  у Новом Саду, који ће бити одржан данас.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана