У Бијељини обиљежено 25 година Социјалистичке партије

Срна
У Бијељини обиљежено 25 година Социјалистичке партије

Бијељина - Социјалистичка партија /СП/ у Републици Српској обиљежава 25 година постојања и једна је од најстаријих странака у политичком животу Српске која се континурано бори за равноправније и хуманије друштво, изјавио је вечерас на свечаности у Бијељини предсједник Градског одбора Социјалистичке партије Далибор Стевић.

Стевић је истакао да је партија формирана у најтежим временима када је њеним оснивачима буквално живот био угрожен, али су они имали храброст и визију да покажу да се може другачије размишљати и правити односе у друштву.


“Друштву треба права партија љевице, а то је СП”, оцијенио је он и додао да друштву није потребно подгријавање конфликата, ни свађе, него унапређење економије и животног стандарда.

Прослави јубилеја у страначким просторијама присуствовали су оснивачи СП, од којих су неки сада чланови других политичких странака.

“СП је била темељ за све друге политичке субјекте и наша врата су увијек отворена за све који су из ње потекли, као и за младе чланове”, поручио је Стевић.

Према његовим ријечима, социјалисти су поносни и на бројност младих људи у својој странци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана