Тужилаштво: У току истрага о покушају убиства Ковачевића

Срна
Тужилаштво: У току истрага о покушају убиства Ковачевића

Бањалука - Истрага покушаја убиства новинара БН телевизије Владимира Ковачевића је у току, те Окружно јавно тужилаштво Бањалука није у могућности износити детаље, како не би угрозило њен ток, речено је Срни у овом тужилаштву.

Из Тужилаштва су подсјетили да су 26. септембра предложили одређивање мјере притвора и расписивање потјернице Окружном суду у Бањалуци за другоосумњиченим Недељком Дукићем.

Новинар Телевизије БН Владимир Ковачевић претучен је 26. августа у бањалучком насељу Обилићево, а нанесене су му повреде главе металним шипкама, због чега је био хоспитализован у Универзитетском клиничком центру Републике Српске.

За покушај убиства Ковачевића осумњичен је Марко Чолић (31) из Бањалуке, којем је 11. септембра Окружни суд у Бањалуци одредио једномјесечни притвор.

Начелник Сектора крим-полиције у бањалучкој Полицијској управи Дарко Новковић рекао је у септембру на конференцији за новинаре да су информације и документација о томе гдје се налази други нападач на новинара Ковачевића достављене Окружном јавном тужилаштву Бањалука уз извјештај о почињеном кривичном дјелу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана