Туча ученица у центру Добоја, вршњаци навијали, реаговала полиција VIDEO

www.opcija.net, nezavisne.com
Туча ученица у центру Добоја, вршњаци навијали, реаговала полиција VIDEO

Добој - На платоу између зграда у центру Добоја, данас су се потукле двије ученице средњих школа, а читав призор је посматрао велики број њихових вршњака, што се може јасно видјети на снимку портала опција.нет.

Како преноси овај портал, ријеч је о договореном обрачуну. Фрапантно је да у жестоки физички сукоб двије дјевојке није покушао да се умијеша нико од више десетина присутних. Напротив, добацивањем су их подстицали на још жешће ударце.

Након више минута борбе, пришло им је неколико дјевојака, при чему је једна искористила прилику да брутално удари ногом у главу младу особу на земљи.

Полиције није било на видику током туче која је трајала релативно дуго. Тек при крају снимка, из реакција "публике" може се закључити да стиже полиција и да је вријеме за колективни бијег.

Ово није први пут да јавност у РС може да види узнемирујуће сцене вршњачког насиља. Нажалост, готово по правилу, све пролази без икаквих посљедица, а да се не говори о превентивном дјеловању шире друштвене заједнице, школе и породице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана