Требиње: Отворена књига жалости поводом смрти Небојше Глоговца

Срна
Требиње: Отворена књига жалости поводом смрти Небојше Глоговца

Требиње - У Градској управи у Требиње јутрос је отворена књига жалости поводом смрти глумца Небојше Глоговца, рођеног у Требињу, у коју се први уписао и посљедњи поздрав прослављеном глумцу упитио градоначелник Лука Петровић.

Петровић је истакао да Град Требиње жели достојно да испрати Небојшу, који је рођен у Требињу, гдје је и живио шест година.

"Са сјетом и тугом желимо да се сјетимо његових ријечи и порука везаних за овај град и његове становнике, јер је увијек са поносом истицао своје поријекло", рекао је Петровић.

Петровић је у књигу жалости уписао: "Уваженом, стаменом и честитом Небојши Глоговцу, Требињцу и Херцеговцу који је са поносом то и носио. Његов лик и дјело ће Требиње и Требињци вјечно памтити и његовати".

Књига жалости ће данас бити изложена у Градској управи од 10.00 до 16.00 часова, а сутра у Културном центру од 12.00 до 19.00 часова.

У понедјељак ће грађани Требиња у књигу жалостио моћи да се упишу од 8.00 до 14.00 часова у Културном центру, а истог дана у 10.00 часова на истом мјесту биће приказан кратки филм под називом "Требиње свом Небојши".

Из Градске управе су позвали суграђане да се у што већем броју опросте од свог Требињца, великог човјека и глумца.

Познати српски глумац Небојша Глоговац преминуо је јуче у Београду у 49. години након кратке и тешке болести.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана